2024 metų mados tendencijos ir patarimai vyrai. 5 aksesuarai, kuriuos privalo turėti kiekvienas vyras!

Visi žinome, kad gerai tinkami parinkti aksesuarai gali pakylėti kiekvieno vyro aprangą į visai kitą lygį ir akimirksniu ją paversti tiesiog WOW. Žinome, kad aksesuarai papildo aprangą ir parodo, kad skyrėte laiko aprangai sukurti ir kad ne šiaip užsimetėte pirmą pasitaikiusį drabužį. Taip pat žinome, kad netinkamai ir nepasitikėdami savimi naudojami aksesuarai gali lengvai sugadinti visą išvaizdą.

Daugeliui vyrų nepatogu nešioti papuošalus ar aksesuarus. Jei esate vienas iš tokių vyrukų, bet vis tiek norite pabandyti dėvėti aksesuarus (o turėtumėte), mes jums padėsime. Mūsų patikimas sąrašas renka visus geriausius vyriškus aksesuarus, kuriuos galėsite naudoti 2024 metais. Naudodamasis mūsų stiliaus patarimais ir gudrybėmis, bet kuris vyras gali tinkamai nešioti aksesuarus ir atrodyti nuostabiai. Nebijokite eksperimentuoti su įvairiais aksesuarais, kol patogiai pasirinksite jums tinkamus elementus.

1. Apyrankės

Jei iki šiol nenaudojote apyrankių, laikas pradėti dabar. Vyriškos apyrankės jau kurį laiką yra tarp populiariausių vyriškų aksesuarų, jos ten bus ir 2024 m.

Jūsų stilius turi įtakos tam, kokios apyrankės jums labiausiai tinka. Nesvarbu, ar mėgstate klasikinius drabužius, ar gatvės stilių, ar ką nors tarp jų, yra ideali apyrankė, kuri puikiai atitinka stilių. Nepamirškite, kad apyrankė turėtų būti kaip subtili detalė. Ne kaip pagrindinis jūsų aprangos akcentas, bet tikrai kaip išskirtinė išvaizdos dalis.

Jei kasdien dėvite kostiumą ir kaklaraištį, puikiai tiks kažkas metalinio ir prabangiai atrodančio, pavyzdžiui, sidabrinė grandinėlė arba karoliukų apyrankė su metalo detalėmis. Jei jūsų garderobą sudaro daugiau patogių ir laisvalaikio drabužių, tikriausiai geriau tiks laisvesnės apyrankės. Išbandykite makrame apyrankę, madingą odinę inkaro apyrankę arba mėgstamos spalvos karoliukų apyrankę.

Patarimas: Priklausomai nuo apyrankės stiliaus, galite dėvėti tik vieną arba dėvėti daug apyrankių, kad efektas būtų kuo didesnis. Galioja taisyklė, kad ant to paties riešo galite sukabinti tiek plonų virvelinių apyrankių ir apyrankių su karoliukais, kiek tik norite, tačiau ant to paties riešo nekabinkite daugiau nei vienos didelės metalinės apyrankės. Taip pat nederinkite apyrankių ant abiejų riešų. Pageidautina, kad vienas riešas liktų neužimtas.

2. Vyriškos grandinėlės

Vyriškos grandinėlės kasmet tampa vis populiaresnės. Grandinėlės yra paprastas aksesuaras, tačiau jų būna daugybės stilių ir dydžių. Galite įsigyti trumpesnę ir plonesnę, jei ieškote ko nors subtilaus, arba storesnę ar ilgesnę, jei norite daugiau apimties.

Nesvarbu, ar esate naujokas, ar jau kurį laiką nešiojate grandinėles, labai rekomenduojame mūsų patvarias ir nesenstančias nerūdijančiojo plieno grandinėles. Nerūdijantis plienas bėgant metams nerūdija, nekoroduoja ir nepraranda spalvos. Be to, priešingai nei aukso ir sidabro, jam nereikia jokios priežiūros. Todėl, mūsų nuomone, nerūdijantis plienas yra geriausia įmanoma medžiaga patvariai grandinėlei su grandinėle, kuri tarnaus ilgus metus.

Klasikiniai grandinėlių stiliai yra šie: „curb chain”, „figaro chain”, „rolo chain”, „box chain”, „wheat chain”, „rope chain” ir „franco chain”. Pasirinkite tokią, kuri papildo jūsų asmeninį stilių, ir galėsite džiaugtis ją dėvėdami ilgus metus.

Patarimas: Jei klasikinės aukso ir sidabro grandinėlės jums nepatinka, galbūt jums patiks juoda grandinėlė. Juoda spalva yra modernesnė aukso ir sidabro alternatyva, be to, ši spalva tinka visiems.

3. Laikrodžiai

Viena aišku: rankiniai laikrodžiai niekada neišeina iš mados. Laikrodis – tai saviraiškos forma. Laikrodžio ant jūsų riešo stilius kitiems žmonėms daug pasako apie jūsų gyvenimo būdą. To reikėtų nepamiršti renkantis laikrodį dėvėti. Kai kurie žmonės mėgsta turėti tik vieną, geros kokybės laikrodį, kurį galėtų naudoti bet kokia proga. Kiti pageidauja didesnio pasirinkimo ir įvairovės ir turi kelis skirtingus rankinius laikrodžius, kuriuos gali kaitalioti net kasdien.

Žvelgiant į šiandienines laikrodžių tendencijas, nesunku pastebėti dvi pagrindines tendencijas. Pirmoji ir labiau paplitusi tendencija – labai supaprastinto ir paprasto dizaino laikrodžiai. Išvaizda paprastai būna labai minimalistinė, o spalva – neutrali. Puiku tai, kad tokio tipo laikrodžiai dažnai yra labai universalūs ir gali būti naudojami tiek prie laisvalaikio aprangos, tiek prie klasikinių kostiumų.

Kita didelė tendencija šiuo metu yra preciziškai detalūs skeletoniniai laikrodžiai. Spėjama, kad 2024 m. skeletoninių laikrodžių populiarumas augs, todėl vis dažniau juos pamatysite ant kieno nors riešo. Skeletoniniai laikrodžiai dažnai atrodo itin prabangiai. Dėl šios priežasties galbūt nenorėsite jų derinti prie nusidėvėjusių apykaklės šortų ir marškinėlių. Tačiau jie gali suteikti daug vertės elegantiškai laisvalaikio aprangai ar kostiumui.

Patarimas: Laikrodis yra tai, į ką kiti žmonės atkreipia dėmesį. Rekomenduojame turėti bent du laikrodžius – kasdienį, skirtą dėvėti kasdien, ir vieną, skirtą oficialesnėms ir iškilmingesnėms progoms.

4. Įvairūs kostiumų priedai

Šiuo metu labai populiaru dėvėti elegantiškus kostiumus. Kad darytumėte įspūdį, turite turėti tinkamus kostiumo aksesuarus, vien tik dėvėti kostiumą nepakanka.

Kalbant apie kostiumo aksesuarus, turime omenyje visus aksesuarus, kurių reikia jūsų kostiumui papildyti. Kaklaraiščiai, peteliškės, kišeninės skarelės, rankogalių sagos, kaklaraiščių segtukai ir atlapų smeigtukai – tai, ką stilingas vyras naudoja, kad išryškintų savo kostiumą. Jei pradedate dėvėti kostiumo aksesuarus ir jums reikia gero rinkinio pradžiai, įsigykite „Classy Men Box”. Rinkinį sudaro visi svarbiausi daiktai: kaklaraištis, kišenvagis, kaklaraiščio segtukas ir rankogalių sagos, taip pat vyriški kortelių dėklai. Negalite suklysti pasirinkę paprastą juodą spalvą!

Jei jau esate susipažinę su kostiumo aksesuarais ir juos naudojote anksčiau, pabandykite viską paįvairinti neįprastomis spalvomis ir medžiagomis. Pavyzdžiui, išbandykite megztą kaklaraištį ar peteliškę arba ryškiaspalvę kišeninę skiautelę. Galite net pabandyti padaryti ypatingą ir įmantrų kaklaraiščio mazgą, pavyzdžiui, Vindzoro mazgą. Spustelėkite čia, kad rastumėte Vindsoro mazgo ir kelių kitų elegantiškų variantų instrukcijas.

5. Vyriški akiniai nuo saulės

Akiniai nuo saulės yra praktiški ir nesenstantys. Pirmiausia jie buvo sukurti siekiant apsaugoti akis nuo visų kenksmingų saulės spindulių. Šiais laikais akiniai nuo saulės saugo akis kaip ir senais laikais. Tačiau jie dažniau naudojami paprastai, kaip išskirtiniai elementai, pademonstruojantys stilių. Kai kurie žmonės turi daug porų, kad galėtų parinkti tinkamus akinius pagal progą, aprangą ir nuotaiką.

Geri, laikui nepavaldūs akiniai nuo saulės yra aksesuaras, į kurį turėtumėte investuoti, nepriklausomai nuo to, kokie dabar metai. Tai nereiškia, kad turėtumėte į juos investuoti daug pinigų, tačiau tikrai turėtumėte skirti laiko išsiaiškinti, kokio tipo akiniai nuo saulės jums labiausiai tinka ir gerai atrodo. Jei nesate tikri, kokie akiniai nuo saulės geriausiai tiktų jūsų veidui, peržiūrėkite mūsų vadovą Kaip išsirinkti geriausius akinius nuo saulės savo veido formai. Vadovas padės jums išsiaiškinti pageidaujamą akinių stilių. Jei jau atlikote tyrimą ir žinote, kokie akiniai jums labiausiai tinka, gerai padarėte. Dabar galime tęsti pasakojimą apie būtiniausius akinius nuo saulės, kuriuos turėtumėte turėti savo spintoje.

Nepriklausomai nuo to, ar mėgstate naudoti akinius nuo saulės, ar ne, tikrai turėtumėte turėti klasikinių neutralių spalvų akinių nuo saulės porą, pavyzdžiui, aviatorių arba wayfarers. Nesvarbu, ar tai būtų laisva diena, vakarėlis, ar laidotuvės, šiuos akinius lengvai panaudosite visur. Jei visi pagrindiniai dalykai įveikti, turėtumėte žaisti spalvomis ir tekstūromis, o galbūt papildyti išvaizdą veidrodiniais lęšiais. Čia rasite puikų nebrangių, geros kokybės akinių nuo saulės pasirinkimą.

Exit mobile version